GB
FI
SE

Pre-Titeenit 2019

Tähän tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua.
Ilmoittautuminen päättyi ke 13. helmikuuta 2019 12.00.00

Titeenien taistot ovat jo ovella, mutta hetki pitää vielä malttaa. Jokainen voi kuitenkin jo varata 15.-17.3. viikonlopun sotaa varten ja seuraavan viikon sodasta selviytymiseen. Ennen titeenejä järjestetään kuitenkin pre-titeenit 14.3. taNpereella, jonne halukkaiden taistelijoiden tulisi ilmoittautua.

Mitkä ihmeen Titeenien Taistot?
Titeenit ovat vuosittain järjestettävä mittelö, jossa tietoteekkarit ympäri Suomen ottavat mittaa toisistaan mitäerikoisemmissa lajeissa. Tänä vuonna suuntaamme taistelumme Otaniemeen, jossa vastassamme on kotikaupungin lisäksi taNpereen, Oulun sekä lappeen Rannan soturit. Ilmoittautuminen tälle eeppiselle excursiolle on tulossa myöhemmin. Sanottakoon vielä, että viime vuonna reissulle tuli hintaa noin 15 euroa.

Mut entäs ne pre-titeenit?
"Titeenien taistot ovat jo aivan nurkan takana, mutta mikä olisi paras tapa ottaa varaslähtö niihin? No lähes perinteisetpre-titeenit totta kai! Täten kutsun teidät kaikki torstaiksi 14.3. Tampereelle valmistautumaan tulevia taisteluja varten, jossa luvassa on mukavaa taistelutahtoa kohottavaa tekemistä Hervannan taistelukentillä."

Koska tähän esinäytökseen järjestetään taistelijoille majoitus, tulee tapahtumaan ilmoittautua ennakkoon. Osallistujan tulee järjestää itse kyytinsä Tampereelle (esim. Onnibus), mutta muuten tapahtuma on ilmainen. Paluukyyti ei ole vielä varmistunut, mutta turkulaisten pitäisi onnistua soluttautumaan oululaisten tai tamperelaisten joukkoihin. Ilmoittautuminen pre-titeeneille tapahtuu alla olevan lomakkeenkautta.

Kertauksena:
- pre-titeenit ovat täysin erillinen tapahtuma Titeeneistä ja ilmoittautuminen niille on täysin vapaaehtoista
- vaikka ei lähde pre-titeeneille, voi silti lähteä Titeeneille Turusta
- ja voihan osallistua pelkästään pre-titeeneille, jos haluaa jäädä paitsi kaikesta hauskasta

Kyllä

Ilmoittautuneet

Nimi
Matti Loimaranta
Yhteensä 1 ilmoittautunutta